Sosyal medya, son günlerde Patiswiss markasına ait çikolata hakkında tartışmalara sahne oldu. Bir tüketici, çikolatanın üzerinde küf olduğunu iddia ederek bu durumu paylaştı. Bu paylaşım, markanın CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun sert bir yanıtıyla karşılandı. Tunaoğlu, tüketicinin paylaşımına "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun?" şeklinde cevap vererek tepkileri üzerine çekti. Ancak, bu yanıt daha fazla tepkiye neden oldu ve Migros ile Carrefour gibi büyük perakende zincirleri Patiswiss ürünlerini raflarından kaldırdı. Tunaoğlu'nun istifası ise olayın boyutunu daha da artırdı.

Bununla birlikte, Patiswiss markası resmi hesabından yapılan açıklamada, ürünlerinin taze ve sağlıklı kalmasını sağlamak için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Ayrıca, Tunaoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımda, kullanıcıların kendisine yönelik sert eleştirilerine cevap verdi. Ancak, tepkilerin artmasıyla birlikte markanın yönetim kurulu başkanı Tunaoğlu istifa etti.

Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok! Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok!

Sosyal Medyada Kuflu Cikolata Tartismasi Patiswiss In Ceo Su Elif Asli Yildiz Tunaoglu Istifa Etti 1713784234 346 X750Elif Asli Yildiz Istifa Etti 1713783931 617Patiswiss Ceos 1713783891 627Patiswiss Kuflu Cikolata 1713783903 225