Haber Merkezi - Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, uzun süredir beklenen haberi vererek Termal Belediyesi'nin yeni hizmet binasına kavuşacağını duyurdu. Yeni dönemde, modern ve estetik bir yapıya sahip olacak olan bu bina, ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte planlanmış durumda.

Yalova'da hafif ticari araç çınar ağacına çarptı Yalova'da hafif ticari araç çınar ağacına çarptı

853 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan yeni hizmet binası, ilçenin tarihi ve doğal dokusuna uygun bir mimari anlayışla tasarlanıyor. İki katlı olarak planlanan binanın bodrum katında depo, arşiv, çay ocağı ve görevli odası, zemin katında ise danışma odası, yazı işleri, muhasebe ve emlak-tahsilat müdürlüklerinin odaları bulunacak. İmar müdürlüğü, meclis toplantı salonu, halkla ilişkiler, başkanlık makamı ve makama ait dinlenme odası ise binanın birinci katında yer alacak.

Başkan Acar, yeni hizmet binası için projelerin çizildiğini ve binanın ilçenin dokusuna uygun olarak planlandığını belirtti. "İlçemizin artık modern bir belediye binasına ihtiyacı var. Bu proje, önümüzdeki dönemin en öncelikli hedeflerinden biri. Yeni hizmet binamız, ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.