Termal ilçesinde mahalli idareler seçimlerinin en hızlı sonucu alındı ve AK Parti'nin adayı mevcut Belediye Başkanı H. Sinan Acar, açık ara farkla seçimi kazanarak 5 yıl daha Termal Belediye Başkanı olarak görev yapmaya hak kazandı.

Acar, kendisine gösterilen teveccüh için teşekkür ederek, "Termal için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. En yakın rakibi olan CHP'nin adayı Sabriye Sultan Yalçın'a ciddi bir fark atan Acar, seçim sonrasında ilçe halkına teşekkür etti.

Seçimin tamamlandığını ve artık ilçede kesintisiz hizmetlerin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Acar, "Halkımız tercihini kullandı. Bu noktada beni destekleyen desteklemeyen tüm Termal halkına sandığa giderek iradelerinin tecellisi olan oyları kullandıkları için teşekkürü bir borç biliyorum.

Bundan sonra seçim geride kaldı. Yarından itibaren Termal için kesinti olmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yalova Termal Belediyesi Personel Ltd. Şti.'nden Temizlik İşçisi Alımı Yalova Termal Belediyesi Personel Ltd. Şti.'nden Temizlik İşçisi Alımı