Haber Merkezi - Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçeye önümüzdeki dönemde asansörlü katlı otopark kazandırılacağı müjdesini verdi. İlçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark sorununa modern bir çözüm sunacaklarını belirten Acar, projeyi halkla paylaşmaya devam ediyor.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar “İlk günkü heyecanla yola devam Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar “İlk günkü heyecanla yola devam

Acar, ilçenin yaz kış çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlamasının araç parkı ihtiyacını artırdığını ifade etti. Bu doğrultuda, 820 metrekarelik alanda inşa edilecek asansör sistemli katlı otoparkın Gökçedere Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı. Projenin ilçeye modern bir otopark kazandıracağını ve aynı anda 118 aracı bünyesine alacağını vurgulayan Acar, bu sistemle ilçeye özel bir hizmet sunacaklarını belirtti.

Ülkede nadir bulunan bir sistemi ilçeye kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Acar, projenin Termal'e hayırlı olmasını diledi. Gelecek dönemde hayata geçirilecek olan asansörlü katlı otopark projesiyle ilçenin modernizasyonuna önemli bir katkı sağlanması bekleniyor.