Ekonomi

Togg T10X İçin Genel Siparişler Yarın Başlıyor

Togg, T10X modeli için genel sipariş dönemini yarın başlatıyor. Çekiliş olmaksızın gerçekleşecek siparişler, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına göre teslim edilecek.

Abone Ol

Türk otomotiv devi Togg, heyecanla beklenen T10X modeli için genel siparişlerin yarın itibariyle başlayacağını duyurdu. Bu yıl çekiliş yapılmayacak olan siparişler, sıra, konfigürasyon tercihleri ve üretim planlaması doğrultusunda organize edilecek.

Togg'un açıklamasına göre, 2023 çekilişinde yedek listede olan kullanıcılar için 6-10 Ocak tarihleri arasında konfigürasyon güncelleme şansı sunulacak. Ayrıca, 2023 nisan çekilişine katılan, ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak tarihlerinde sipariş önceliği verilecek. Yarından itibaren tüm kullanıcılar, T10X için siparişlerini Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden verebilecekler. Uygulama, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirilebilir ve kimlik oluşturulabilir.

Bu yıl çekiliş olmaksızın düzenlenecek siparişler, Togg'un 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da alınmasını içeriyor. Ayrıca, 2024 üretim yılı T10X modellerinin donanım versiyonları ve içerikleri, güvenlik ve konfora yönelik yazılımların sürekli güncellenmesini hedefleyen Togg'un öncü bir yaklaşımını yansıtıyor. Standart 18 inç jantlara sahip V1 donanım tipi, teknoloji ve konfor paketiyle birlikte kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim ve daha fazlasını sunuyor. V2 donanım tipi ise bu özelliklere ek olarak kış paketi ve çocuk tespit sistemi gibi ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çekiyor.