Ekonomi

TOKİ 43 ilde iş yeri ve konut satışı için harekete geçti! Yeni yılın en büyük kampanyası…İşte o iller ve başvuru şartları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ve 29 ilde 296 iş yerini 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek açık artırmada satışa sunuyor. İşte avantajlı kampanyanın detayları!

Abone Ol

Haber Merkezi - TOKİ, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği yeni kampanya ile vatandaşlara uygun fiyatlarla iş yeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 26 ildeki 123 konut ile 29 ildeki 296 iş yerini içeren bu kampanya, 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek açık artırmalar ile hayata geçecek.

Konut almak isteyenler, Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade), Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat illerindeki konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade avantajlarından yararlanabilecekler.

Ayrıca, iş yeri almak isteyenler de Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerindeki iş yerlerine yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleri ile sahip olabilecekler.

Açık artırmalar, iş yerleri için 7 Şubat 2024 Çarşamba günü, konutlar için ise 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. Ayrıca, internet üzerinden (www.emlakmuzayede.com.tr) de teklif verilebilecek. İnternet üzerinden katılım için kayıtlar, 6 Şubat 2024 Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak.

TOKİ, açık artırmaya dair bankacılık hizmetlerini Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ üzerinden sağlayacak. Başvurular ve teminat işlemleri, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ulaşmanın yanı sıra, "0212 608 15 00" numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.