TOKİ, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı hizmet sağlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 47 şehirde uygun fiyatlarla ev ve arsa satışı gerçekleştirecek.

Bu kampanya ile milyonlarca kişi %20 daha tasarruflu mal sahibi olma imkanına kavuşacak. Satışlar peşin ya da taksitli ödeme seçenekleriyle gerçekleştirilecek ve fiyatlar 41.000'den başlayacak.

Arsa satın almak isteyenler için ise çeşitli büyüklüklerde arsalar satışa çıkarılacak.

Kurban Bayramı Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Yeniden Zamlandı! Kurban Bayramı Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Yeniden Zamlandı!

Başvurular, Emlak Konut Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. Halk Bankası Halkalı şubesi aracılığıyla yapılacak ve belirlenen arsaların peşin alınması durumunda %20 tasarruf imkanı sağlanacak. Taksit ödemeleri için ise %25'inin yatırılması gerekecek ve kalanı 24 ay vadeyle ödenebilecek.

Katılım için gerekli belgelerin temini ve başvuruların "Emlak Müzayede" resmi web sitesi üzerinden yapılması gerekecek. Bu fırsatı kaçırmamak için TOKİ'nin duyurularını takip etmekte fayda var.