Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgiler ve yapılan değerlendirmelere göre, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, İstanbul, Mersin, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Niğde, Rize, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova ve Zonguldak'ın aralarında bulunduğu 41 il için turuncu meteorolojik uyarı yapıldı.

Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor

Aksaray, Ankara, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Siirt, Uşak ve Yozgat'ın aralarında yer aldığı 31 il için de sarı meteorolojik uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgiler ve yapılan değerlendirmelere göre bazı illerde de kar yağışı bekleniyor.

Kar yağışı beklenen iller: Bilecik, Bitlis, Erzurum, Gümüşhane, Ordu, Sakarya, Trabzon, Bartın, Karabük, Bingöl, Bolu, Bursa, Erzincan, Giresun, Hakkari, Kocaeli, Muş, Rize, Tunceli, Zonguldak, Bayburt, Şırnak, Yalova, Düzce. (İLKHA)

Editör: Ömer Faruk