Spor

Vanspor 'Canavar' gibi: 4'te 4 Yaptı, Gözünü Zirveye Dikti

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor, evinde Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı ve zirve yolunda iddialı bir şekilde ilerliyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor, evinde ağırladığı Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini elde etti. Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada Vanspor, Nurullah Aslan, Burak Kavlak, Furkan Sakı, Ahmet Eren, Muhammed Gönülaçar, Şerif Doğan, Emre Oymak, Erdem Seçgin, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ve Hasan Bilal onbiriyle sahaya çıktı.

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Serik Belediyespor, 7. dakikada Emrah Tacir'in golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Vanspor, 36. dakikada Hasan Bilal'in attığı golle skoru dengeledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Vanspor, 64. dakikada Erdem Seçgin'in golüyle 2-1 öne geçti. 88. dakikada Alpay Koçaklı'nın attığı golle skoru belirleyen Vanspor, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle Vanspor, puanını 43'e yükselterek ikinci sıraya yerleşti. Öte yandan AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu ile il başkanının maçı protokol tribününde izlediği ve taraftarın "Sahipsiz Memleket" sloganı attığı belirtildi.

Vanspor, son 4 haftada oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak toplamda 12 puan elde etti. Bir sonraki maçlarında deplasmanda Kırşehirspor'a konuk olacaklar.