Siber Suçlarla Mücadelede Yalova Öncü Adımlar Atıyor Siber Suçlarla Mücadelede Yalova Öncü Adımlar Atıyor

Dr. Osman Karakuş, 7 yıl boyunca Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdürdükten sonra Yalova İl Sağlık Müdürü Emrah Eray’ın görevden alınmasının ardından Yalova İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmıştır. Dr. Karakuş, göreve geldiği ilk günden itibaren il genelindeki sağlık kurumları ve hizmetleri ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç’in tebrik ziyaretinden sonra Dr. Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulunmuş ve hastane yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde incelemiştir.

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’a gerçekleştirilen Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde, il sağlık müdürü başkanları ve hastane yönetimi de hazır bulunmuştur. Acil Servis, Palyatif Servis ve Göğüs Hastalıkları Servisini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Karakuş, hastaları, hasta yakınlarını ve sağlık çalışanlarını mübarek Kadir Geceleri ve Ramazan Bayramı kutlayarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmemiştir.