Yalova’da 2024-2025 eğitim ve öğretim yılına yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, il genelindeki eğitim kurumlarının yıl başı hazırlıkları kapsamında bir araya geldiği toplantıda, yeni döneme yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıya, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulanması, okullardaki bakım ve onarım çalışmaları gibi konular ele alındı. Akmeşe, "2024-2025 eğitim-öğretim yılına herhangi bir sorun yaşanmadan girmek istiyoruz. Bu nedenle okullardaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Sürücü Eğitimlerinde Yeni Dönem: Direksiyon Sınavları 40 Dakikaya Uzatılacak Sürücü Eğitimlerinde Yeni Dönem: Direksiyon Sınavları 40 Dakikaya Uzatılacak

Akmeşe, hazırlıkların saha düzeyinde etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla, Altınova Anadolu Lisesi, Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde, okulların mevcut durumunu yerinde gözlemleyerek, yapılan çalışmalara dair yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Görsel Haber