Yalova AFAD Ekipleri Afet Bilincini Artırmak İçin Eğitimler Düzenliyor Yalova AFAD Ekipleri Afet Bilincini Artırmak İçin Eğitimler Düzenliyor

Yalova Belediyesi, şehrin kent kimliğini güçlendirerek daha yaşanabilir bir ortam oluşturma hedefi doğrultusunda yeni bisiklet ve yürüyüş yolları için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve kent içinde bisiklet kullanımını artırmak amacıyla başlatılan bisiklet yolu projesi kapsamında, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan 8. Sokak'ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhında çalışmalar, Kemer Köprü Caddesi'nden Gaziosmanpaşa Caddesi'ne kadar genişleyecek. Ayrıca Kemer Köprü Caddesi ile Şelale Sokak arasında kalan alanda dekoratif aydınlatmalar kullanılarak estetik bir görünüm hedefleniyor.

Yetkililer, çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda aşınma tabakasının serimi ile baskı işlemleri eş zamanlı olarak devam ediyor. İlk olarak Kemer Köprü Caddesi'nden başlayan çalışmalar, yaklaşık 590 metrelik Gaziosmanpaşa Caddesi'ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklaşık 180 metre uzunluğundaki 8. Sokak'ta da çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız. Baskı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, dekoratif boyama, asfalt boyama, çizgi çalışmaları, dekoratif aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle yolumuzu halkımızın hizmetine sunacağız.