İsrail'den Reisi'nin Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama: "Bizim Bir Dahlimiz Yok" İsrail'den Reisi'nin Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama: "Bizim Bir Dahlimiz Yok"

Yetimler Vakfı, her yıl Ramazan ayının 15. gününde dünya genelinde kutlanan "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle özel bir etkinlik düzenledi. Diyarbakır'daki temsilciliği, hayırseverlerin desteğiyle 50 yetim çocuğa bisiklet hediye ederek onların yüzlerini güldürdü.

Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, yaptığı açıklamada, Dünya Yetimler Günü vesilesiyle giyim yardımının yanı sıra 50 yetim çocuğa bisiklet hediye ettiklerini belirtti. Bozkır, hayırseverlerin destekleriyle yetimlere yardım ulaştırdıklarını ve bu desteklerin devam etmesi halinde daha fazla yetime ulaşacaklarını ifade etti. Kendilerinin sadece bir gün değil, her gün yetimlerin yanında olmayı amaçladıklarını vurguladı.

Bu etkinlikle, Yetimler Vakfı Diyarbakır temsilciliği, Dünya Yetimler Günü'nü anlamlı bir şekilde kutlayarak yetim çocuklara umut ve sevgi dolu bir gün yaşattı.