Haber Merkezi - Yetimler Vakfı, Gazze'deki işgal altındaki bölgelerde yaşayan Müslümanlara destek olmak amacıyla iftarlık sıcak yemek dağıtımı çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan ayının 15'inci gününde de bu yardım faaliyetlerini devam ettiren vakıf, işgalci siyonistlerin saldırılarına maruz kalan Gazze halkına umut olmaya devam ediyor.

Yetimler Vakfi Gazzede Iftarlik Sicak Yemek Dagitimini Surduruyor 8A86Cb80

Kurulduğu günden bu yana Türkiye ve İslam coğrafyasındaki yardım faaliyetlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatan Yetimler Vakfı, Gazze'deki zor şartlar altında yaşayan Müslüman kardeşlerine destek olmaya devam ediyor.

Yetimler Vakfi Gazzede Iftarlik Sicak Yemek Dagitimini Surduruyor 26B52115

Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana farklı projelerle Gazze'ye sayısız yardım ulaştıran Yetimler Vakfı, Ramazan ayının başından bu yana iftar için sıcak yemek hazırlatıp açlıkla mücadele eden Müslümanlara dağıtmaya devam ediyor. İşgal altındaki Gazze'de yaşanan zorlu şartlara rağmen, vakıf insanlara umut olmaya ve onların yanında olmaya devam ediyor.

Yetimler Vakfi Gazzede Iftarlik Sicak Yemek Dagitimini Surduruyor Af4E2782

Ülke Karıştı: Askeri Üniformalı Kişiler ile Korumalar Arasında Çatışma, Darbe Girişimi! Ülke Karıştı: Askeri Üniformalı Kişiler ile Korumalar Arasında Çatışma, Darbe Girişimi!

Yetimler Vakfı, Ramazan ayı boyunca eş zamanlı olarak birçok ülkede gerçekleştirdiği yardım çalışmalarını Gazze'deki zorlu şartlar altında da sürdürerek Müslüman kardeşlerine destek olmaya devam ediyor.