Haber Merkezi- Kadınların insanlık için her zaman önemli bir rol oynadığını belirten Özyiğit, kadınları unutmadıklarını vurgulayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınlara daha fazla fırsat verilmesi gerektiğini vurgulayan Özyiğit, "Kadınlarımız, fedakarlık, üretkenlik ve duyarlılık konularında önemli bir rol oynamaktadır. Geleceğimizi şekillendirmede büyük katkı sağlamaktadırlar.

Kadınlarımızın hayata daha fazla katılabilmesi için sosyal, kültürel ve ekonomik alanda desteklenmeleri gerekmektedir. Toplum olarak kadına yönelik şiddeti sonlandırmak için daha duyarlı olmalıyız.

Peygamber Efendimiz'in "Cennet anaların ayakları altındadır" sözüyle kadınları koruma ve mutlu etme görevimiz olduğunu hatırlatmak isterim. Kadınlarımızın toplumsal hayatta daha etkin olmaları en büyük arzumuzdur.

Bu inançla, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi

Etkinlikte, belediye başkanlığı döneminde kadınlara yönelik yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Özyiğit, kadınların sorularını da cevapladı. AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, etkinliğe katılan kadınlara çiçek takdim etti.