Güncel

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları'nı Ziyaret Etti

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Türk gençliğine seslendi.

Abone Ol

Türkiye genelindeki yerel seçimlere hazırlanan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ülkü Ocakları'nın Türk gençliğine kazandırdığı önemli değerlerin vurgulandığı bir konuşma yapan Kurum, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak İstanbul'da birlikte hareket edeceklerini ve tüm İstanbulluları kucaklamayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı olarak gösterilmenin onurunu ve sorumluluğunu taşıdığını ifade etti. Programa katılan Ülkü Ocakları yetkilileri ve gönüllüleriyle bir araya gelen Kurum, İstanbul sevdasını ve projelerini paylaşarak, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un yükselişini hep birlikte başaracaklarına inandığını dile getirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim'in de katıldığı ziyaretin ardından Murat Kurum, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Kurum'un gençlik ve eğitim konularındaki vizyonu ve projeleri ele alındı.