Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, mahalle halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçedeki mahalle toplantılarının üçüncüsü, Hürriyet Mahallesi Kaymakamlık arkasında gerçekleştirildi. Toplantıya, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Gazi Yılmaz ve Oğuz Aydın ile belediye birim amirleri de katıldı. Vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdikleri toplantıda şikayet ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu.

Gacık Deresi’nde Kapsamlı Temizlik: Çiftlikköy Belediyesi’nden Çevreye Büyük Katkı Gacık Deresi’nde Kapsamlı Temizlik: Çiftlikköy Belediyesi’nden Çevreye Büyük Katkı

Başkan Yasemin Fazlaca, mahalle toplantılarının önemine vurgu yaparak, “İlçemizi, ilçe halkımızla birlikte yönetmeye kararlıyız. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyor, gerekli notlarımızı alıyoruz. Yerinde yönetim, yerelde yönetim diyerek çıktığımız bu yolda, daha yaşanabilir bir Altınova için çalışmaya devam edeceğiz. Esnafıyla, genciyle, çocuğuyla büyük bir aileyiz ve bu aileyi en iyi şekilde temsil etmek için buradayız” şeklinde konuştu.

Yalova Altinova Belediye Baskan Mahalle Bulusma 4

Toplantı boyunca, Başkan Fazlaca, ilçe halkının sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi. Toplantının sona ermesinin ardından, Başkan Fazlaca vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, onların sorularını yanıtladı ve ihtiyaçlarını not aldı. Mahalle toplantılarının ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Kaynak: Görsel Haber