Antalya Kudüs Platformu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen "İnsanlık Adına Özgür Gazze Yürüyüşü" etkinliğinde, Gazze'nin özgür olması ve işgalci rejimin saldırılarının sona ermesi için bir araya gelindi.

HÜDA PAR, Kumluca Dayanışma Platformu (KUDAP), Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP), Isparta Filistin İnisiyatifi, Burdur Kudüs Platformu, Manavgat Kudüs Platformu, Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) ve Antalya Platformu'nun da destek verdiği etkinlikte, HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı, ilçe yönetimleri, gençlik ve kadın kolları da katılım sağladı.

Program, sunuculuğunu Mücahit Yıldız'ın yaptığı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarını ve HAMAS savaşçılarının direnişini gösteren bir video gösterimi yapıldı.

Etkinlikte, Gazze'nin özgürlüğü ve işgalci rejimin saldırılarına son verilmesi talebi vurgulandı. Program, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın yaptığı dua ile sona erdi.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, yaptığı açıklamada, etkinliğe katılanların Gazze'nin özgürlüğü için bir araya geldiğini ve Filistin davasını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.