Batman, yarın büyük bir manevi buluşmaya ev sahipliği yapacak. Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl “Direniş Önderi Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)” temasıyla gerçekleştirilecek olan Mevlid-i Nebi programı için hazırlıklar tüm hızıyla sürdü. Etkinlik, Batman Otogarı yanında kurulacak özel alanda saat 13.30’da başlayacak.

Sabahın erken saatlerinden itibaren alanda hummalı bir çalışma yürüten gönüllüler, katılımcıların en iyi şekilde karşılanabilmesi için tüm imkânları seferber etti. Etkinliğe şehir merkeziyle birlikte ilçe ve köylerden de yoğun katılım bekleniyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın yaptığı açıklamada, bu yılki temanın Gazze’deki direnişten ilham alınarak belirlendiğini söyledi. “Resulullah’ın zorluklar karşısındaki sabrı ve sahabelerini nasıl motive ettiğini hatırlatacağız. Bugün Gazze’de sergilenen direnişi de bu vesileyle halkımıza anlatacağız” dedi.

Mental Sağlık: Motive Edici Sözlerle Pozitif Bir Yaşam Mental Sağlık: Motive Edici Sözlerle Pozitif Bir Yaşam

Etkinlik için şehir genelinde 24 farklı noktadan ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacak. Aydın, tüm Batman halkını bu anlamlı ve manevi programa davet ederek, “Mevlit alanı hazır, Peygamber sevdalısı halkımızı bekliyor” mesajını verdi.

Şehir yarın bir kez daha unutulmaz bir manevi atmosferin merkezine dönüşmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Görsel Haber