Güncel

Battalgazi Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla on binlerce kişiye ulaştı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, göreve geldikleri günden bu yana gönül belediyeciliğini etkin bir şekilde uygulamaya gayret ettiklerini ifade etti.

Abone Ol

Battalgazi Belediyesi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder döneminde sosyal belediyecilik alanında birçok örnek projeye imza attı. Başkan Güder, Hayır Çarşısı Projesi'nden Kadın Kooperatifi'ne, Engelsiz Yaşam Merkezi'nden eğitim desteklerine kadar birçok alanda on binlerce vatandaşa ulaştı.

Başkan Güder, gönül belediyeciliğini etkin bir şekilde uygulamak için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Her vatandaşımıza eşit fırsatlar sunmak, yaşam standartlarını yükseltmek, ilçemizi yaşanabilir bir hale getirmek bizler için en büyük motivasyon kaynağı oldu. Milletimizin gönlüne talip olarak yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada her kesimden vatandaşımıza ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Hayır Çarşısı Projesi ile 300 binden fazla yardımı ailelere ulaştırdık. Kadın Kooperatifi ile kadın istihdamını artırmayı hedefleyerek yüzlerce kadına destek olduk. Engelsiz Yaşam Merkezi ile özel gereksinimli vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel destek sağladık. Eğitimde gençlerimizin yanında olduk, 15 bin öğrenciye YKS deneme seti, 17 bin öğrenciye kırtasiye seti, 5,6,7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine 20 bin kaynak desteği sağladık. Ev ihtiyaçlarını karşılamak adına 600 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın doğalgaz dönüşümü ve mutfak yenileme çalışmasını gerçekleştirdik. Gönüllere dokunmaya devam ederek Arslantepe bölgesinde ikamet eden 400 vatandaşımıza daha bu hizmeti sunacağız. Her vatandaşımızın rahatı ve refahı için çalıştık, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.