Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mimarlık Fakültesi'ne konuk oldu ve geleceğin mimarlarına tavsiyelerde bulundu. Başkan Duman, DEÜ Mimarlık Fakültesi'nde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Didem Altun'un moderatörlüğünde Mimarlık Topluluğu tarafından düzenlenen 'ArchitechX' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğe, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Başkan Duman, duygularını ifade ederek, mezuniyet yeri olan DEÜ'de bulunmanın kendisi için özel bir an olduğunu belirtti. "Mimarlık eğitimimi tamamladığım, çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindiğim yerdeyim." dedi. Ayrıca, heyecanını ve duygularını paylaşarak, öğrencilere eğitim zamanlarındaki inançlarını ve heyecanlarını hayat boyu sürdürmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Aziz Yıldırım’dan Vefa Salman’a Ziyaret Aziz Yıldırım’dan Vefa Salman’a Ziyaret

Başkan Duman, gençlere doğrudan iletişim kurabilecekleri biri olarak kendini tanımlayarak, gelecek dönemde iş birliği halinde olacaklarını vurguladı. "Birlikte iş birliği halinde çalışarak kentimize değer katmayı isterim. Çünkü bizler Dokuz Eylüllüyüz. Bizim her zaman sizlerin nezdinde pozitif bir ayrımcılığımız olacaktır." şeklinde konuştu.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Altun ise, öğrencilerle mezun olanların kurduğu aidiyetin çok değerli olduğunu ve Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın bu aidiyeti en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından bahçede düzenlenen kermese katılan Başkan Duman, gençlerle sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi. Bu ziyaret, mezunların üniversite ile kurduğu güçlü bağları ve gelecek nesillere verilen destek ve ilhamı göstermesi bakımından önemli bir adımdı.