Bursa'da yaşayan çok sayıda kadın, HÜDA PAR Bursa Kadın Kolları İl Başkanlığı'nın Gazze halkına yönelik başlattığı yardım kampanyasına destek verdi. 'Gazze'ye ziynet eşyalarıyla destek verme' çağrısına duyarsız kalmayan kadınlar, Umut Kervanı Bursa Derneği'ne gelerek ziynet eşyalarını bağışladı.

HÜDA PAR Bursa Kadın Kolları Başkanı Zehra Çiftçi, yaptığı açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı ilk günden bu yana teşkilat olarak mücadele verdiklerini belirterek, "Hem maddi hem de manevi olarak Gazze'deki Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ettik. Halkımıza bir çağrıda bulunduk, 'Annelerden Gazze'ye Şefkat Eli Olsun' dedik. Maddi anlamda çeyrek, yüzük, küpe, biriktirilen para ve çocukların kumbarasındaki harçlıklarını Gazze'deki Müslüman kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Davetimize icabet eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bursa'daki kardeşlerimiz çağrımıza büyük bir destek verdiler. Gazze'deki Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Malatya’da Trafik Kazası: 3 Yaralı Malatya’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bursa Umut Kervanı Derneği Başkanı Ahmet Cihan ise Filistinli Müslümanlara yapılan ziynet eşyası bağışına duyarsız kalmayan kadınlara teşekkür ederek, "7 Ekim'den bu yana Gazelli kardeşlerimize her gün tonlarca bombalar yağmakta. Evleri sığındıkları yerleri yıkılmaktadır. Bizler Umut Kervanı olarak 7 Ekim'den bu yana birinci gündem maddesi olarak Gazelli kardeşlerimize yardım topluyoruz. HÜDA PAR Kadın Kollarının başlatmış olduğu 'Sende Gazelli Kardeşlerine Ziynetini Bağışla' kampanyasında bacılarımızı ağırladık. Çok duygusal anlar yaşadık. Küpesini, yüzüğünü, bileziğini çocuklarda kumbaralarını alıp kardeşlerine bağışta bulundular. Bu vesileyle bağışta bulunan ve bu kampanyayı başlatan HÜDA PAR camiasına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Ömer Faruk