Çiftlikköy Belediyespor, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleşen çekişmeli derbide Semt 77 Yalovaspor'u 25-17, 25-19 ve 25-23'lük setlerle 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın hemen öncesinde hain terör saldırısında hayatını kaybeden askerler için yapılan saygı duruşuyla başlayan mücadele, büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Çiftlikköy Belediyespor'un Sultanları, ilk sette rakibine üstünlük sağlayarak skoru 1-0'a getirdi. İkinci sette de etkili bir performans sergileyen kırmızı-siyahlı ekip, seti 25-19 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise tempo kaybına rağmen son anlarda gösterdikleri karakterle seti 25-23 alarak maçı 3-0 kazandı.

Maç öncesinde yaşanan terör saldırısı nedeniyle duygu dolu anların yaşandığı karşılaşmada, Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı, ay yıldızlı tişörtlerle yapılan seremonide yer aldı.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Semt 77 Yalovaspor’a bundan sonraki maçlarında Play-Off yolunda başarılar diliyoruz. Biz de serimizi devam ettirerek amaçladığımız gibi Play-Off yolculuğumuza devam edeceğiz. Bize her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Amatör Lig'de kırmızı kart gören futbolcu sahaya bıçakla dalınca rakip maçtan çekildi Amatör Lig'de kırmızı kart gören futbolcu sahaya bıçakla dalınca rakip maçtan çekildi

Bu galibiyetle Çiftlikköy Belediyespor, namağlup liderliğini sürdürerek yoluna emin adımlarla devam etti.

Editör: Ömer Faruk