Yalova'da Tilkiler Mahalle Sakinlerine Zor Günler Yaşatıyor! Yalova'da Tilkiler Mahalle Sakinlerine Zor Günler Yaşatıyor!

Haber Merkezi- Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ayşenur Alacahan’ın katkılarıyla Çiftlikköy Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte kurulan 43 standta, özel ürünler satışa sunuldu.

Şenliği ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, tüm standları tek tek gezerek girişimci kadınlarla sohbet ederken, ilk kez bu alanda düzenlenen etkinliğin devamının da geleceği müjdesini verdi. Etkinlikte yer alan tüm kadın girişimci ve üreticileri tebrik eden Başkan Yele, “Kadınlarımız hayatın her alanında var olduklarını, üreticiliklerini ve yaratıcılıklarını burada da başarılı üretimleriyle ve satışa sundukları ürünlerle gösterdiler. Her standta ayrı bir emek ve yetenek var. Şenliğimizi Çiftlikköyümüzün farklı noktalarında veya belirli periyotlarla burada devam ettirebiliriz, bunun devamının geleceğinin müjdesini şimdiden vermiş olayım” diye konuştu.

Şenliği ziyaret eden Çiftlikköylüler de, amigurumi adı verilen organik örme oyuncaklardan ahşap yakma sanatıyla yapılan portrelere, ev yapımı yemeklerden antika eşyalara kadar pek çok farklı ürünün yer aldığı standlarda kadınların becerikli ellerinden çıkan ürünlere tam not verdi.

Editör: Fatma Zehra