Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi Rakipleri Belli Oldu Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi Rakipleri Belli Oldu

Darıca Trabzonlular Derneği, başkanlığını Umut Sağlam'ın yaptığı özel bir törenle 4 milli sporcuyu ödüllendirdi. Darıca Tenis Kulübü'nde düzenlenen etkinlik, bölgeden milli takıma seçilen sporcuların başarılarına vurgu yaparak onları onurlandırdı.

Törene, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ve diğer yerel yöneticilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, yaptığı konuşmada, dernek olarak birçok projeye imza attıklarını ve bu etkinliğin de bu başarılarına bir örnek olduğunu belirtti. Milli takıma seçilen 4 sporcunun başarılarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Sağlam, sporcuların herkes için birer örnek olmasını diledi.

Programda Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve diğer yerel yöneticiler de konuşma yaparak emeği geçenlere teşekkür etti ve sporcuları tebrik etti.

Ödül töreninde; Darıca Tenis Kulübü sporcusu Talha Emin Bulut, İlayda Kayra Keleş, ve Emirhan Bulut'a ödüllerini sırasıyla Darıca İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Kartal, Darıca Dernekler Federasyon Başkanı Mesut Koca ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın verdi.

Ayrıca, Kick Boks Avrupa Şampiyonu milli sporcu Tuğçe Fedakartürk'e ödülünü AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya takdim etti. Ödül töreninde Milli Takım antrenörü Şahin Beyüzgül de ödül aldı.

Sponsorluğunu Soytürk İnşaat, Toktaş Sürücü Kursu ve Dental Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin üstlendiği etkinlik, Darıca Tenis Kulübü sahibi Halil Bulut'un ev sahipliğinde hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Editör: Ömer Faruk