Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Berat Kandili Mesajı: Dua ve İbadetle Mübarek Geceyi Karşılamamıza Vesile Olsun

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayarak, bu mübarek gecenin dua, ibadet ve itaatle ihya edilmesini temenni etti. Mesajında, Filistinli kardeşler, Doğu Türkistanlı kardeşler ve dünya mazlumları için dua çağrısı yaptı.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Berat Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Mesajında, bu mübarek gecenin milleti kederden beri kılmasını ve ramazan ayına arınmış gönüllerle kavuşmasını dileyen Erbaş, aziz milletin ve tüm İslam aleminin Berat Gecesi'ni tebrik etti.

Ayrıca Erbaş, mesajında Filistinli kardeşlerin, Doğu Türkistanlı kardeşlerin ve dünya mazlumlarının dualarda unutulmaması çağrısında bulunarak, "Zalimlerin zulmünden kurtulabilmeleri için hep birlikte dua edelim" ifadelerine yer verdi. Berat Kandili'nin, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, manevi huzurun arttığı bir gece olması temennisinde bulundu.

Aziz milletimizin ve tüm âlem-i İslam’ın mübarek #BeratGecesini tebrik ediyor, dua, ibadet ve itaatle ihya edeceğimiz bu mübarek gece hürmetine milletimizi ve insanlığı her türlü kederden berî kılmasını, günah yüklerinden ve kötülüklerden arınmış gönüllerle Ramazan ayına… pic.twitter.com/mJ8eSVJ0NF

— Prof. Dr. Ali Erbaş (@DIBAliErbas) February 24, 2024