Kırsal Tokluca Mahallesi'nde yaşayan Keskinkılınç, 4 çocuk babası olarak Galatasaray'a olan sevgisini evine yansıtmak istedi. Geçtiğimiz yıl başladığı ve tamamladığı evini Galatasaray'ın sarı-kırmızı renklerine boyayan Keskinkılınç, evinin dış duvarına ise Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mauro Icardi'nin ismini yazdırdı.

Bu olağanüstü evin görüntüsünü sosyal medyada paylaşan Keskinkılınç, Arjantinli futbolcu Icardi'nin dikkatini çekti. Icardi, 11,8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından, "Minik aslanlar büyüyor" notuyla evin fotoğrafını hikaye olarak paylaştı.

Keskinkılınç, Galatasaray sevgisinin çocukluğundan bu yana devam ettiğini belirterek, "Galatasaray maçlarını hiç kaçırmadım. Evim olursa onu Galatasaray renklerine boyamak istiyordum. Şimdi bu hayalim gerçek oldu ve çok gururluyum." dedi.

Yavuzspor, TFF Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne U13 ve U15 Kadın Ligleri İçin Başvuruda Bulundu Yavuzspor, TFF Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne U13 ve U15 Kadın Ligleri İçin Başvuruda Bulundu

Evi tamamladıktan sonra fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaştığını ve sosyal medyada da yayınladığını belirten Keskinkılınç, Galatasaray'a olan sevgisinin tarif edilemez derecede büyük olduğunu söyledi.

Keskinkılınç, Icardi'yi çok sevdiğini ifade ederek, "Kendisini köyümüze bekliyorum. Icardi'nin paylaşımı beni çok mutlu etti. Bu sayede köyümüzün ve Diyarbakır'ın adı milyonlarca kişiye ulaştı. Bir diğer hayalim ise Galatasaraylı taraftarlarla birlikte statta fotoğraf çektirmek." şeklinde konuştu.

Evinin büyük ilgi gördüğünü dile getiren Keskinkılınç, mahalleye gelenlerin evinin önünde fotoğraf çektirdiğini ve bu durumdan mutlu olduğunu ekledi.

22109842210988221099422109872210989