Efes Selçuk, Türkiye'nin turizm başkentlerinden biri olarak tarih ve doğanın muhteşem buluşmasını sunuyor.

Yüzbinler Yenikapı'da Buluşuyor: Peygamber Sevdalıları Mevlid-i Nebi Etkinliği İçin Bir Araya Geliyor Yüzbinler Yenikapı'da Buluşuyor: Peygamber Sevdalıları Mevlid-i Nebi Etkinliği İçin Bir Araya Geliyor

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan bu İlham Veren Kent, Efes Selçuk Belediyesi'nin titiz çalışmalarıyla turizm sezonuna hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl "2023 Dünyanın En İyi Turizm Köyü" seçilen Şirince'nin temizlik çalışmaları tamamlandıktan sonra, belediye kentin tüm cadde ve sokaklarında da çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı, İsabey Camii gibi tarihi yapıların yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkat çeken Efes Selçuk, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kentin tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, ziyaretçileri temiz ve huzurlu bir ortamda ağırlamaya hazır olduklarını söyledi.

Başkan Sengel, "Efes Selçuk, her mevsim büyüleyici güzellikleriyle misafirlerini kendine çekiyor. Bu yaz sezonunda da ziyaretçilerimizin burada keyifli zaman geçireceklerine ve ilham bulacaklarına inanıyoruz" dedi.