Esenler Belediyesi, İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor: "Fatih'in Günlüğü Günlük Yarışması". Ortaokul öğrencileri için düzenlenen yarışmada, gençler İsrafil Kurt'un kaleme aldığı "Fatih'in Günlüğü" kitabını okuyacak ve kendi günlüklerini yazacaklar. Başvuru için Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nden günlüklerini alabilecekler.

Yarışmanın ödül töreni 29 Mayıs 2024'te gerçekleşecek ve birincilere bisiklet, ikincilere tablet bilgisayar, üçüncülere scooter, dördüncülere kulaklık ve beşincilere kitap seti verilecek. Katılan herkese sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Son başvuru tarihi 19 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Gençlerin hayal gücünü teşvik etmek ve İstanbul'un fethinin anlamını daha yakından hissettirmek için düzenlenen bu yarışma, gençlerin katılımını bekliyor.

ÖDÜL TÖRENİ 29 MAYIS’TA
Yarışmanın ödül töreni, İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümü olan 29 Mayıs 2024’de yapılacak. Yarışma kapsamında birinciye bisiklet, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye scooter, dördüncüye kulaklık ve beşinciye de kitap seti armağan edilecek. Ayrıca yarışmaya katılan herkes sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Ahşap Sanatının Ustası Suat Yazıcı'nın Yalova'daki Serüveni Masaya Yatırılacak Ahşap Sanatının Ustası Suat Yazıcı'nın Yalova'daki Serüveni Masaya Yatırılacak

Son Teslim Tarihi: 19 Mayıs 2024

Ödül Töreni: 29 Mayıs 2024