Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve beraberindeki kurum müdürleri, Suzan Tuna İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikle Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası'nı kutladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarla birlikte fidan dikildi.

Protokol mensupları, okul bahçesine fidanları diken minik öğrencilerle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alacatlı, Tarım Orman Müdürü Suat Parıldar, Orman İşletme İl Müdürü Murat Koçluk ve TEMA Yalova Şubesi temsilcileri de etkinliğe katıldı.

Fidanları toprakla buluşturan protokol mensupları, çocuklara doğa sevgisi ve bilinci aşılamak için önemli bir adım attı. Vali Kaya, doğanın korunması ve geliştirilmesinin hepimizin görevi olduğunu vurgulayarak, çocukların doğayla iç içe olmasının ve onu sevmesinin doğa bilincinin oluşmasında önemli olduğunu belirtti.

Yalova’da Motosiklet Satışları Artışta: Yaz Aylarında Motosikletlere İlgi Artıyor Yalova’da Motosiklet Satışları Artışta: Yaz Aylarında Motosikletlere İlgi Artıyor

Vali Kaya, "Bugün burada, öğrencilerimizle birlikte fidan dikerek hem Orman Haftası'nı kutluyor hem de gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için önemli bir adım atıyoruz" dedi. Öğrencilere fidanları emanet eden protokol mensupları, doğanın korunması ve yeşil bir dünya için çocukların bilinçli yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.