Güncel

Gaziosmanpaşa'da Dükkana Saldıran İki Kişi Çalışanı Tekme-Tokat Dövdü

Gaziosmanpaşa ilçesinin Karadeniz Mahallesi'nde yer alan bir parti ve süsleme malzemeleri satan dükkanda şiddetli bir kavga yaşandı. İddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden dükkana giren iki şüpheli, çalışan gence saldırdı. Dükkandaki müşteriler ve çocuklar yaşanan kargaşadan korkarak kaçtı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayın ardından polis iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Abone Ol

Gaziosmanpaşa ilçesinin Karadeniz Mahallesi'nde bulunan bir parti ve süsleme malzemeleri satan dükkanda şiddetli bir kavga meydana geldi. İddialara göre alacak verecek meselesi yüzünden dükkana giren iki kişi, çalışan genci tekme tokat dövdü. Dükkandaki müşteriler ve iki çocuk, yaşanan şiddet olayından dolayı büyük korku yaşayarak hızla kaçmaya çalıştı.

Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, dükkana giren iki şüphelinin kasa arkasında bulunan çalışana saldırdığı, müşterilerin ve çocukların panik içinde kaçtığı ve kavganın dükkanın merdivenlerinde devam ettiği görülebiliyor. Genç adam uzun süre tekme ve yumruk darbelerine maruz kaldı ve yaralandı.

Olayın hemen ardından polis ekipleri olay yerine geldi ve şüphelileri gözaltına aldı. Yaralanan genç ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

Gaziosmanpaşa'da yaşanan bu şiddetli kavga, güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte toplumda infial yaratırken, polisin olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmaları sürüyor.