Güncel

Gazze'de Açlıkla Boğuşan Halka Rağmen Türkiye, Siyonist İşgalcilere En Fazla Gıda Gönderen Ülke Oldu

Gazze'deki Filistinlilerin açlıkla mücadele ettiği bir ortamda, Siyonist rejimle ticaret yapılan ülkeler arasında en fazla meyve ve sebze ihracatı yapanların Türkiye ve Ürdün olduğu iddia edildi. Bu verilere göre, Siyonist işgalcilerin meyve ve sebze ihtiyacının %55'ini Türkiye'den karşıladığı belirtilmektedir.

Abone Ol

Haber Merkezi-Siyonist rejimin iddia ettiği Tarım Bakanlığı verilerine göre, sıkı abluka altında yaşayan Gazze sivillerinin açlıktan ölmesine rağmen, Türkiye'nin Siyonist işgalcilere yönelik gıda ticareti ve ihracatı dikkat çekici boyutlara ulaştı.

Quds News Network'ün (QudsNen) Siyonist rejimin Tarım Bakanlığı verilerine dayandırdığı habere göre, 7 Ekim'den bu yana savaşın başlamasıyla birlikte, Siyonist işgalcilere sebze ve meyve ihraç eden ülkelerin başında Türkiye ve Ürdün yer alıyor.

Soykırımı destekleyen Avrupa ülkeleri dahi, Siyonist işgalcilerle ticaret konusunda Türkiye'nin gerisinde kalmıştır.

Türkiye ve Ürdün'ü, Siyonist rejime sebze ve meyve ihracatında Hollanda, İtalya ve Fransa takip etmektedir.

Verilere göre, Siyonist işgalcilerin sebze ve meyve ihtiyacının %55'ini Türkiye karşılıyor. Bu da demektir ki, Müslüman ülkelerin ürettiği sebze ve meyveler, Müslüman çocuklarını en acımasız biçimde katleden Siyonist işgalcilere besin sağlamaktadır.

Türkiye'nin, Siyonist rejimi en sert şekilde eleştirmesine rağmen, soykırımcılarla ticari ilişkilerini sürdürmesi, abluka altındaki Gazze sivillerine gıda yardımının ulaştırılamadığı bir dönemde, işgalcilerle gıda ticaretinde lider konumda olması, halkın büyük tepkisine yol açmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti mitinginde bu konuya dikkat çekmek amacıyla pankart taşıyan bazı vatandaşlar gözaltına alınmıştı.