Güneyköy Muhtarlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla karşıladı. Muhtar Emin Baysal önderliğinde köy meydanı Türk bayrakları ve renkli balonlarla süslendi. Sabahın erken saatlerinde uyanan çocuklar, bu görüntü karşısında büyük bir sevinç yaşadılar.

112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları, Yalova'da hükümete seslendi! 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları, Yalova'da hükümete seslendi!

Muhtar Baysal, çocuklarla birlikte özel hazırlanan 23 Nisan pastasını keserek kutlamalara başladı. Müzik eşliğinde çocuklar bolca eğlendi ve unutulmaz bir bayram geçirdiler.

Güneyköy Muhtarı Emin Baysal, çocukların mutluluğunun kendisini de mutlu ettiğini belirterek, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum. Meclisimizin kuruluşunun 104. yılını ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Çocuklarımız mutlu olduğunda biz de mutlu oluyoruz. Onlar için güzel bir gelecek hazırlamak en büyük çabamız. Meydandaki sürpriz bayram kutlamasında çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek paha biçilemez" şeklinde konuştu.

Guneykoy Muhtaridan Cocuklara Surpriz Kutlama 1713967631 68 X750Muhtardan Cocuklara Surpriz Kutlama 3 1713967583 953