Yalova'da düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni, saat 18.00'de Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde başladı. Coşkulu bir kortej ile başlayan etkinlikte sünnet olan çocuklar, üstü açık süslenmiş otobüsle şehir turu atarak kutlamalara katıldı. CHP’li Meclis Üyeleri ve aileler de korteje eşlik ederek çocukların mutluluğunu paylaştı.

Çocuklar İçin Özel Hazırlıklar

Şölen, Yalova Belediyesi Kır Düğün Alanı'nda devam etti. Çocuklar burada özel hazırlanan animasyonlar ve parkurlarda doyasıya eğlendi. Mevlit okunması, hediye takdimi gibi aktivitelerle süslenen etkinlik, hem çocuklara hem de ailelere keyifli anlar yaşattı. Aileler, bu özel günde bir arada olmanın tadını çıkarırken çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Tuncay Özkan’a Yalova’dan Suç Duyurusu Tuncay Özkan’a Yalova’dan Suç Duyurusu

Toplumsal Birlik ve Gelenek Vurgusu

Etkinliğe Yalova Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Yalova Belediye Başkan Vekili Mesut Tutuğ, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yalova’mızda geleneklerimizi yaşatmak ve toplumsal birlikteliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz toplu sünnet şöleni, şehrimizin en özel etkinliklerinden biri. Çocuklarımızı ve ailelerimizi bir araya getirerek onların mutluluğuna ortak olduk.”

Editör: Masume Masume