Güncel

HÜDA PAR, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Tanıttı: Emin Özaslan

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Emin Özaslan'ı açıkladı. Özaslan, HÜDA PAR belediyeciliği ile gerçekleştirilecek projelerle ilgili müjde verdi.

Abone Ol

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Emin Özaslan belirlendi. Cuma 11.11 Platformu'nun mimarı olan Özaslan, adaylığı sonrasında düzenlenen toplantıda projelerini ve belediyecilik anlayışını paylaştı.

Emin Özaslan, "HÜDA PAR belediyeciliği ile öyle projeler hayata geçecek ki buradan bütün kardeşlerime şu müjdeyi vermek isterim. Öyle büyük projelerimiz olacak ki belediyecilik tarihinde eşi benzeri görülmemiş projeler olacak" dedi. Özaslan, belediyecilik anlayışlarının merkezinde insan olan bir yönetim anlayışına sahip olduklarını ve tüm çalışmaları insan merkezli anlayış üzerinden yönettiklerini vurguladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, 1979 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. İşletme mezunu olan Özaslan, uzun yıllar özel sektörde yöneticilik yapmış, bir petrol şirketinde Bölge Müdürü olarak görev almıştır. Aynı zamanda Genç Düşünce Akademisi GEDAK'ın Kurucu Başkanlığı ve HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.