Dünya

İşgalci İsrail'in Gazzeye Vahşi Saldırısında Elinde Ekmek Parçasıyla bebek katletti

İşgalci İsrail'in acımasız saldırısında ölen bir bebek, elindeki ekmek parçasıyla dünya liderlerine çığlık atıyor.

Abone Ol

Görsel Haber - İşgalci İsrail'in barbarca saldırılarına karşı ses çıkarmayanlar, bu vahşete ortaktır...

İşgalci İsrail'in Gazzeye düzenlediği şiddet dolu saldırılarda katledilen bir bebek, elindeki ekmek parçasıyla adeta bir infiale dönüşüyor. Bu vahşi saldırılara karşı dünya liderlerinin sessiz kalması, soykırıma göz yumması anlamına geliyor. Bu acı gerçek karşısında, uluslararası toplumu isyan etmeye, İşgalci İsrail'in vahşi saldırılarına son vermeye çağırıyoruz. Masum bebeklerin katledilmesine sessiz kalmak, insanlık adına bir utançtır.

Daha önce de benzer bir vahşet olmuştu... İşte o Haber...

İşgalci İsrail'in Bombaladığı Hastanede Simgeleşen Acı: Elinde Ekmek Parçasıyla Bekleyen Bebek!

İsrail-Filistin çatışmalarının 12. gününde El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırıda hayatını kaybeden bir bebeğin elindeki ekmek parçası, dünya genelinde yürekleri dağlıyor. Filistin Devlet Başkanı 3 gün yas ilan etti.

İşgalci İsrail-Filistin çatışmalarının devam ettiği ortamda, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması, bölgede artan can kayıplarına bir yenisini ekledi.

Saldırının simgesi haline gelen, elinde ekmek parçasıyla bekleyen masum bir bebek, acı gerçeği yansıtan çarpıcı bir görüntü oluşturdu.

İsrail'in sivil yerleşimleri hedef alması ve hastaneleri bombalaması, uluslararası toplumda ciddi tepkilere neden oldu.

Gazze'deki sağlık yetkilileri, İsrail'in El-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurmasının ardından ilk belirlemelere göre 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, bu trajedi sonrasında ülkede 3 gün yas ilan etti.

Bombalanan hastaneden yayılan yürek sızlatan görüntüler, uluslararası kamuoyunda İsrail'in saldırılarının insanlık dışı boyutunu bir kez daha gündeme taşıdı. El-Ehli Baptist Hastanesi'nin bombalanması, Gazze'deki yetkililerin basın toplantısı düzenlemesine yol açtı.

Filistin Sağlık Bakanı Yardımcısı Yusuf Ebu er-Riş, basın toplantısında, İsrail'in hastaneye yönelik saldırısının birinci olmadığını belirterek olayı değerlendirdi.