Güncel

İskenderun'da Kaybolan Hamile Kadın ve İki Çocuğunun Cesedi Bulundu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 5 gün önce kaybolan hamile kadın ile 2 çocuğunun silahla vurulup öldürülerek toprağa gömülmüş halde bulunduğu ortaya çıktı.

Abone Ol

Haber Merkezi-6 Şubat'ta kaybolan 7 aylık hamile Selma Abacı (33) ve çocukları Sait Kerim Abacı (2) ile Hamza Azat Abacı (1) için yakınları tarafından jandarmaya ihbarda bulunuldu. Bu ihbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, kayıp anne ve çocuklarını bulmak için kapsamlı bir arama çalışması başlattılar.

Yapılan teknik incelemeler ve güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucunda, anne ve 2 çocuğunun cesedi Bitişik Mahallesi Demen Yaylası su deposu mevkiindeki ormanlık alanda silahla öldürülüp toprağa gömülmüş olarak bulundu.

Olayın ardından jandarma ekipleri, şüpheli olarak T.K'yi gözaltına aldılar. Ancak olayın nedeni ve detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu devam ederken, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Toplumda büyük üzüntü ve infial yaratan bu vahim olayla ilgili detayların gün yüzüne çıkması bekleniyor.