Mahmud Abbas, Meclis'te Konuştu: "Tüm Yönetimimizle Gazze'ye Gitme Kararı Aldık" Mahmud Abbas, Meclis'te Konuştu: "Tüm Yönetimimizle Gazze'ye Gitme Kararı Aldık"

Serdar Arslan, yaptığı açıklamada partisinin içindeki demokratik taleplerin dikkate alınmadığını ifade ederek, "Gelinen süreçte yol arkadaşlarımın ve şahsımın demokratik talepleri yok sayılarak, ilçemize başka bir şahsın aday olacağı bildirilmiştir. Bu sebeplerden dolayı başkana, kurmaylarına ve yönetim kademesine inancımız kalmamıştır. Bu mağduriyet sadece şahsımın değil tüm ilçemizin ve gönül verenlerimizin mağduriyetidir" dedi.

Ayrıca, Arslan, partisinin milliyetçi ve demokratik söylemlerini her platformda dile getirdiklerini ancak bu söylemlerin partinin kademelerince dikkate alınmadığını belirtti. İstifasında, genel merkez yöneticilerinin haktan, adaletten ve kamuoyundan bihaber olduğu iddiasında bulunarak, partisinden ayrıldığını duyurdu.

Serdar Arslan, İYİ Parti'den istifasını açıklarken, emeklerini ve mücadelesini helal etmediğini ifade etti. İstifasıyla ilgili bu açıklamalar, yerel düzeydeki siyasi dinamiklerin ve iç çekişmelerin bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Editör: Ömer Faruk