İzlanda'nın Grindavik kasabasında çarşamba günü meydana gelen olayda, depremler ve volkanik faaliyetlerin oluşturduğu devasa çatlaklara düşen bir işçi kayboldu. Yerel medyada yer alan haberlere göre, adamın düşme anında Grindavik'teki çatlakları doldurmak için çalıştığı belirtildi. Ancak, heyelanlar ve güvenlik endişeleri nedeniyle yapılan kurtarma çalışmaları perşembe günü gece boyunca durdurulmak zorunda kaldı.

Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu! Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu!

Yüzlerce kurtarma görevlisinin katıldığı çalışmalarda, gece boyunca çatlağın boyunca tonlarca kaya düşmesi riski nedeniyle güvenlik sağlanamadığı belirtildi. Güney İzlanda Emniyet Amiri Ulfar Ludviksson, "Gece yarısı aramayı durdurmak zorunda kaldık çünkü yarıkta çalışanların güvenliğini garanti edemiyorduk" dedi. Olayla ilgili olarak arama ve kurtarma çalışmalarının güvenli bir şekilde devam edebilmesi için yetkililer tarafından önlemler alınmaktadır.

Editör: Ömer Faruk