Dünya

Kassam, İki Tünel ve Bir Evdeki Bubi Tuzaklarını Patlatarak Çok Sayıda İşgalciyi Öldürdü

Kassam Tugayları, Gazze şehrinin Zeytun Mahallesi'nde kurdukları bubi tuzaklarını patlatarak gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda çok sayıda işgal askerini öldürdüklerini ve yaraladıklarını duyurdu. Bu operasyon, Kassam Tugayları'nın etkin ve kararlı mücadelesinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Abone Ol

Haber Merkezi-"Kassam Tugayları, Aksa Tufanı Harekatının 146. Gününde İsrail Güçleriyle Şiddetli Çatışmalara Devam Ediyor"

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nde Aksa Tufanı Harekatı'nın 146. gününde birçok cephede İsrail kuvvetleriyle çarpışmaya devam ediyor.

Gazze'deki tüm savaş cephelerine giren düşman kuvvetleriyle ağır ve orta silahlarla yoğun çatışmalara giren Kassam mücahitleri, ayrıca işgal araçlarını roketlerle hedef alıyor.

Kassam Tugayları'nın açıklamasına göre, 146. günde mücahitler, Gazze şehrinin Zeytun Mahallesi'nde düşman kuvvetlerinin tünel operasyonlarına karşı bubi tuzakları kurarak etkili bir şekilde karşılık verdi. İki tünelin girişini patlatan mücahitler, çok sayıda işgal askerinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Ayrıca, Zeytun Mahallesi'nde siyonist personel taşıyıcıları ve bir "Merkava" tankını hedef alarak imha eden Kassam mücahitleri, başka bir operasyonda da güneydeki siyonist piyade birliğini anti-personel bombasıyla etkisiz hale getirdi.