Güncel

Kassam Tugayları, binalara saklanan işgalcileri keskin nişancılarla ve roketlerle avlıyor

Kassam Tugayları, bir evde saklanan 4 işgalci askeri de keskin nişancı tüfekleriyle öldürmeyi başardıklarını, ayrıca roket ve patlayıcılarla da birçok işgalci askeri öldürdüklerini bildirdi.

Abone Ol

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 103. gününde Gazze'deki operasyonları hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam ediyor.

Kudüs Seriyyeleri ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen operasyonlarda Kassam, anti-zırh patlayıcılar kullanarak bir Siyonist buldozeri, 6 adet Merkava tankını ve bir personel taşıyıcı aracını etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Kassam mücahitleri ayrıca keskin nişancı tüfekleriyle donanmış bir evde barikat kuran 4 Siyonist askeri başarıyla etkisiz hale getirdi.

Özel bir Siyonist kuvvetini sıfır mesafeden hedef alarak 7 kişiyi TBG roketleriyle öldüren Kassam, bir cami içine barikat kuran başka bir Siyonist gruba da patlayıcı cihazla saldırarak etkisiz hale getirdi.

Gazze şehrinin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bir araç üzerinde bulunan bir Siyonist askerini etkisiz hale getiren Kassam Mücahitleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn El Samin bölgesinde Siyonist piyade kuvvetlerini anti-personel roketlerle hedef alıp makineli tüfeklerle çatıştı; düşmanı ölü ve yaralı bıraktı.

Karama Mahallesi'ndeki bir evde özel bir Siyonist kuvvetini pusuya düşüren Kassam, burada da anti-personel patlayıcılarla başarılı bir saldırı düzenleyerek işgalcilere karşı direnişi sürdürdü.

Şeyh Rıdvan Mahallesi'nin eteklerindeki bir piyade kuvvetini anti-personel roketle vurarak etkisiz hale getiren Kassam Tugayları, ayrıca işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Batı Celile'deki siyonist "Liman" askeri kışlasını, 20 füze atarak Lübnan'ın güneyinden hedef aldıklarını duyurdu.

Tugaylar, füze bombardımanlarının Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik Siyonist katliamlara ve işgalcilerin direniş liderlerini hedef aldığı suikastlara karşı bir yanıt olduğunu belirtti.

Kassam ayrıca birkaç işgal aracını daha imha ettiklerini, toplanan işgal askerlerini havan toplarıyla hedef aldıklarını vurguladı.