CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin eski genel başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmelerin detayları gün yüzüne çıktı. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Kılıçdaroğlu'nun Özel'e yaptığı uyarıları, endişelerini ve partinin geleceği ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Kılıçdaroğlu'nun Özel'e, "Artık genel başkansın, bunları bilmeye hakkın var" diyerek, partinin DNA'sının ve tarihi kimliğinin değişmesinden duyduğu endişeleri ilettiği belirtiliyor. İsmail Küçükkaya, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı off the record açıklamaları paylaşırken, Özgür Özel'in dürüstlüğüne vurgu yaptığını ve politik gelişmelerle ilgili detayları ele aldığını ifade etti.

Görüşmede, Kılıçdaroğlu'nun partisi için duyduğu kaygıları ve gelecekle ilgili planlarını Özel'e ilettiği, partinin değişen dinamikleri konuştuğu ve Özgür Özel'in samimiyetini takdir ettiği ifade ediliyor. Görüşme, CHP içindeki geçiş sürecini ve liderlik değişikliğinin yankılarını ortaya koyan önemli bir tabloyu yansıtmaktadır.

HÜDA PAR'dan DEM'e Sert Uyarı: "Bu Gittiğiniz Yol, Yol Değil, Vazgeçin" HÜDA PAR'dan DEM'e Sert Uyarı: "Bu Gittiğiniz Yol, Yol Değil, Vazgeçin"

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın aktardığına göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e yaptığı uyarılar ve paylaştığı anekdotlar, CHP'nin geleceği ve parti içi dinamikler konusundaki düşünceleri yansıtmaktadır.

Editör: Ömer Faruk