Dünya

LÖSEV'in Öncülüğünde Bursa'da Kanserle Mücadele Eden Çocuklar İçin Umudu Kutladılar

LÖSEV'in düzenlediği etkinlikte, Bursa'nın Mudanya ilçesinde lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar, yeni yıla umut ve sevinçle girdi. Mudanya Montania Special Class Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte gönüllüler, lösemi ve kanser hastası çocuklar için masal kahramanları oldu.

Abone Ol

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) önderliğinde düzenlenen yeni yıl kutlamaları, Bursa'nın Mudanya ilçesinde gerçekleştirildi. Mudanya Montania Special Class Hotel’de düzenlenen etkinlik, lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile ailelerini bir araya getirdi.

Vakıf, çocukların yeni yıla umut ve sevinçle girmesi için gıda, giyim, oyuncak ve nakit yardımlarını artırarak, Türkiye genelindeki hastanelerde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara yeni yıl hediyelerini ulaştırıyor. Ayrıca, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen yeni yıl kutlamalarıyla lösemi ve kanserle mücadele eden minikleri unutmuyor.

Müzikli eğlence programı eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar neşeli bir atmosferde yeni yıla "sağlık" dilekleriyle girdi. Lösemili çocuklar, dans edip şarkılar söyleyerek katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik, lösemi ve kanserle mücadelede umudu bir araya getirerek, çocukların moral bulmasına katkı sağladı.