Çelik, Hz. Muaz'a yapılan nasihate atıfta bulunarak, "Peygamber Efendimiz, 'Bu işin başı İslam'dır' diyerek İslam'ın hayati önemini vurguluyor. İslam olmadan hayatın, şerefin, izzetin, şerefin olmayacağını söylüyor. İnsanı insan eden, onu Allah'a kulluk şerefine erdiren İslam'dır. İslam'ın olmadığı yerde hiçbir şey yoktur. İslam'la şeref bulduk, İslam'la izzet bulduk. O yüzden 'Sizi kurtaracağız, sizin haklarınızı savunuyoruz, sizin için çalışıyoruz.' diyenlerin hayatlarına bakın. İslam varsa inanın, yoksa bir kölelikten başka bir köleliğe atılacaksınız." dedi.

Romanyalı Lise Öğrencileri, Sakarya'da Ebru Sanatıyla Tanıştı Romanyalı Lise Öğrencileri, Sakarya'da Ebru Sanatıyla Tanıştı

"Cenab-ı Allah, 'Ey iman edenler! Size ne oluyor ki Allah uğrunda, Allah yolunda sefere çıkmıyorsunuz? Eğer dünya sevgisinden, dünyaya olan meylinizden dolayı cihadı ve seferi terk ederseniz, Allah size dünyada da ahirette de zilleti tattırır.' buyuruyor." diyen Çelik, günümüzdeki durumu da eleştirdi. "Bizler, cihadı terk ettiğimiz için, seferi terk ettiğimiz için Allah, bize dünyada zilleti tattırdı mı?" diye sordu ve devamında, "Bugün 2 milyara yakın İslam aleminin bir avuç İsrail'le baş edemediğini" dile getirdi.

Molla Çelik, Kur'an-ı Kerim'deki cihad ayetlerine atıfta bulunarak, "İslam'ın ayakta kalabilmesi için cihadın şart olduğunu" vurguladı. "Çünkü bu din cihadla ayaktadır. Bu din, cihadla cihana hakim olmuştur." dedi ve İslam tarihinden örnekler vererek konuşmasını sürdürdü.

"Efendimizden önceki tarihten bahsetmeyin. Çok güzel örnekler numunelerde var. Cihad edenler ve cihattan vazgeçenler ile ilgili." diyen Çelik, "Çok kısa bir dönem içinde İslam, dünyanın yarısına hakim oldu. Ondan sonraki dönemlerde cihat olmadığı zaman Müslümanların zillet içinde olduğunu" belirtti. "Bugün de saltanatları için, koltukları için, prenslikleri için, İsrail'le, Amerika ile İngiltere ile işbirliği yapanların neslinin devam ettiğini" ifade eden Çelik, onlara da seslenerek, "Yıkılacaksınız, yok olacaksınız!" şeklinde konuştu.

663De6D3 5256 4F9F Ba43 945A2295Fead93Ee179B C5D3 49C7 A79F 7195F6B387AfAbacb224 27Fe 4C16 996D 262E91C20B2BMolla Celik Biz Cihadi Terk Ettigimiz Icin Allah Bizi Zillette Ducar Etmistir A1794BecMolla Celik Biz Cihadi Terk Ettigimiz Icin Allah Bizi Zillette Ducar Etmistir 9E186022Batmanda Mevlid I Nebi Mesaji Okundu Onder Hazreti Muhammeddir Ab77A96B