Kültür-Sanat

Okan Canbolat'ın Yeni Filmi "Girdap"tan İlk Fragman Yayınlandı

“Girdap”ın ilk fragmanı yayınlandı... Avustralya'da yaşayan Türk yönetmen ve sanatçı Okan Canbolat'ın ikinci filmi olan "Girdap"ın ilk fragmanı yayınlandı.

Abone Ol

İlk filminin başarısının ardından büyük bir merakla beklenen "Girdap," aksiyon sahneleri ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Yıldıray Gürgen'in film müziklerini üstlendiği yapım, Hollywood tarzında bir intikam filmi olarak tanıtılıyor.

Sanatçı Okan Canbolat, yeni filminin müziklerini Türk müzik dünyasının sevilen ismi Yıldıray Gürgen'e emanet etti. Gürgen'in daha önce Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Yılmaz Erdoğan gibi büyük isimlerle çalıştığına vurgu yapan Canbolat, müziğin kendisine ilham verdiğini ve Gürgen'in ustalığına güvendiğini belirtti.

"Girdap," Türk sinemasını uluslararası alanda temsil eden Okan Canbolat'ın ikinci büyük bütçeli filmi olma özelliği taşıyor. İlk kısa fragmanın yayınlanmasıyla birlikte film, merakla beklenen yapımlar arasına girdi. Canbolat, yavaş ama emin adımlarla projeyi hayata geçireceğini ifade ederek sinema tutkusunu sürdürmeye devam ediyor.