Güncel

Onkolog Dr. Mehmet Arslan'dan Siyonizm ve Kanser Metaforu: "Tedavi Edilmeli"

Dr. Mehmet Arslan, Siyonizmi İnsanlık İçin Tehlikeli Bir Kanser Olarak Nitelendiriyor ve Tedavi Edilmesi Gerektiğini Belirtiyor!

Abone Ol

Onkoloji uzmanı Dr. Mehmet Arslan, Filistin'deki Siyonist işgal rejiminin sürdürdüğü saldırılarla ilgili çarpıcı bir benzetme yaparak, Siyonizmi "insanlığı tehdit edebilecek nükleer silahtan daha tehlikeli bir kanser" olarak tanımladı. Arslan, siyonizmin önce siyonizmle mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Kanserle savaş derneklerinin de ötesinde siyonizm ile savaş derneği olarak mücadele edilmesini çok önemsiyorum" dedi.

Kanser tedavisi ve Siyonizmle mücadelede benzer stratejilerin uygulanması gerektiğini belirten Arslan, Siyonizmin kaynaklarının kurutulması için boykotun önemine dikkat çekti. Ayrıca, ekonomik bağımsızlığın olmamasının Siyonizmin etkisinin altında kalmada bir etken olduğunu ifade etti.

Son olarak, dünya için bir tehdit olarak gördüğü Siyonizmin yok edilmesi gerektiğini belirten Dr. Mehmet Arslan, "Dünyanın selameti için siyonizm kanseri yok edilmeli" şeklinde konuştu.