Güncel

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın 'O'nu Oku O'nu Yaşa' Temalı Siyer Yarışması Yarın Gerçekleştirilecek

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlediği Siyer Yarışması, yarın ülke genelinde yüz binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından organize edilen "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışması, Türkiye genelinde geniş katılımla düzenleniyor. Adaylar, yarışmaya katılmak için yarın en geç 10.30'da belirlenen merkezlere kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi ile hazır olmaları gerekiyor.

Giriş belgesi talep edilmeyecek olan yarışmada, 1. ve 2. kategoride 60 soru, 3. ve 4. kategoride ise 75 soru sorulacak. Cevaplama süresi tüm kategoriler için 90 dakika olarak belirlendi.

Dereceye giren katılımcılara umre ödülü, bilgisayar, dron gibi çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmaya katılmak isteyen ve merkeze gidemeyen kişiler, https://www.peygambersevdalilari.com/wp/destek-merkezleri/ adresinde yer alan il/ilçe temsilcilerini arayarak istedikleri yerde yarışmaya katılma imkanına sahip olacak.

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlediği bu etkinlik, Siyer'e olan ilgiyi artırarak toplumun daha fazla bilinçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.