Eski rahip, İslam dinine geçişinin bir rüya aracılığıyla gerçekleştiğini ifade etti. İbrahim, Müslüman olma hikayesini şu şekilde anlattı:

"Rüyamda bir ses bana, 'Cemaatin beyaz kıyafetler giymelerini ve başlarını örtmelerini söyle' dedi. Ben de kendi kendime 'Ama bu Müslümanların giyim tarzı. Bu sadece bir rüya olabilir' dedim. Ancak daha sonra aynı ses daha sert bir şekilde rüyama girerek aynı şeyleri tekrarladı."

Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu! Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu!

İbrahim, Güney Afrika'da 15 yıl boyunca Korint Kilisesi'nde 100 bin kişilik bir cemaate rahiplik yaptığını belirtti ve kilisesine gelen Hristiyanlara rüyasını anlattığını söyledi.

Eski rahip, "İkinci buluşmamızda tüm cemaat dediğim gibi giyinmişti. Herkes davetime olumlu yanıt verdi" dedi.

İbrahim, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in başlattığı konuk programına katılarak hac görevini yerine getirmek üzere Mekke'ye gittiğini ifade etti. Ayrıca Müslümanlığa geçen oğlunun adını da Fayzal olarak değiştirdiğini sözlerine ekledi. İbrahim, "Eminim ki Güney Afrika'daki milyonlarca kişi, Hz. Muhammed'in izinden giderek aydınlığa ulaşacak" şeklinde konuştu.

Editör: Ömer Faruk