Güncel

Şanlıurfa'da Eğlence Yerine Operasyon: 8 Gözaltı ve Büyük Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir eğlence yerine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 3 kilogram 275 gram sentetik uyuşturucu, 1 kilogram 239 gram esrar, 2 bin 578 sentetik hap, 3 ruhsatsız tabanca ve suçtan elde edilen çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Abone Ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından bir eğlence yerine yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı. Operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Jandarma birimlerinin suçlarla etkili bir mücadele yürüttüğünü belirterek, Viranşehir'de faaliyet gösteren bir eğlence yerine yönelik yapılan operasyonun detaylarını paylaştı. Operasyonda toplamda 3 kilogram 275 gram sentetik uyuşturucu, 1 kilogram 239 gram esrar, 2 bin 578 sentetik hap, 3 ruhsatsız tabanca ve suçtan elde edilen çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Vali Şıldak, operasyonun başarıyla tamamlandığını ifade ederek, gözaltına alınan 8 şüphelinin adli işlemlerin başlatıldığını belirtti. Yapılan bu operasyonla uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım atıldığı vurgulandı. Operasyonun bölgedeki güvenlik önlemlerine katkı sağladığı da açıklandı.