Güncel

Şanlıurfa’daki merkez cadde trafiğe kapatıldı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 03 Şubat 2024 Cumartesi günü düzenlenecek olan 18 Mart Çanakkale Şehitleri mitingi nedeniyle, etkinlik süresince 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'ni 07.00- etkinlik sonuna kadar taşıt trafiğine kapatma kararı aldı. Sürücülerden alternatif güzergahları kullanmaları ve cadde üzerine araç parkı yapmamaları istendi.

Abone Ol

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 03 Şubat 2024 Cumartesi günü 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde gerçekleştirilecek miting sebebiyle, cadde saat 07.00'den etkinlik sonuna kadar taşıt trafiğine kapatılacaktır. Açıklamada, sürücülerden cadde üzerine araç parkı yapmamaları ve alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu kapsamda, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'nin trafiğe kapatılmasıyla ilgili olarak vatandaşların dikkatli olmaları ve güzergahlarını planlamaları önemle vurgulandı. Trafik düzenlemesi, mitingin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla alınan tedbirlerden biridir.